आज इस आर्टिकल Ring of Fire Lyrics in Hindi -Johnny Cash में, Ring of Fire गाने का हिन्दी अनुवाद बताने वाले है जिसे Johnny Cash ने गाया है।
Ring of Fire (रिंग ऑफ फायर) Song Detail
Artist (आर्टिस्ट) | Johnny Cash (जॉनी कैश ) |
Song (सॉन्ग) | Ring of Fire (रिंग ऑफ फायर) |
Translations (ट्रांसलेशन) | Phonic |
Ring of Fire (रिंग ऑफ फायर) Lyrics In Hindi and English
लव इज ए बर्निंग थिंग
Love is a burning thing
एंड इट मेक्स ए फिएरी रिंग
And it makes a fiery ring
बाउण्ड बाय वाइल्ड डिसाइर
Bound by wild desire
आई फेल इन टू ए रिंग ऑफ फायर
I fell in to a ring of fire
आई फेल इनटू ए बर्निंग रिंग ऑफ फायर
I fell into a burning ring of fire
वेंट डाउन,डाउन,डाउन
Went down, down, down
एंड द फ्लेमस वेंट हाइयर
And the flames went higher
एंड इट बर्न्स,बर्न्स,बर्न्स
And it burns, burns, burns
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire
आई फेल इनटू ए बर्निंग रिंग ऑफ फायर
I fell into a burning ring of fire
वेंट डाउन,डाउन,डाउन
Went down, down, down
एंड द फ्लेमस वेंट हाइयर
And the flames went higher
एंड इट बर्न्स,बर्न्स,बर्न्स
And it burns, burns, burns
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire
द टैस्ट ऑफ लव इज स्वीट
The taste of love is sweet
वेन हार्टस लाइक अवर्स मीट
When hearts like ours meet
आई फेल फॉर यू लाइक ए चाइल्ड
I fell for you like a child
ओह,बट द फायर वेंट वाइल्ड
Oh, but the fire went wild
आई फेल इनटू ए बर्निंग रिंग ऑफ फायर
I fell in to a burning ring of fire
वेंट डाउन,डाउन,डाउन
Went down, down, down
एंड द फ्लेमस वेंट हाइयर
And the flames went higher
एंड इट बर्न्स,बर्न्स,बर्न्स
And it burns, burns, burns
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire
आई फेल इन टू ए बर्निंग रिंग ऑफ फायर
I fell into a burning ring of fire
वेंट डाउन,डाउन,डाउन
Went down, down, down
एंड द फ्लेमस वेंट हाइयर
And the flames went higher
एंड इट बर्न्स,बर्न्स,बर्न्स
And it burns, burns, burns
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire
एंड इट बर्न्स,बर्न्स,बर्न्स
And it burns, burns, burns
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire
द रिंग ऑफ फायर
The ring of fire